Hvornår kommer de voksne?

In other news

  • Jeg har lavet min egen voksenjulekalender i år. Den går i store træk ud på hver dag at smugspise noget af min datters slik med hovedet inde i skabet. #brugdenhvisdukan
  • Ammehjernen er ankommet. Jeg kan huske hvordan man spiser, at jeg har to børn og forstyrrende meget af teksten til Coco Jambo. Og det er cirka det.
  • Jeg har brug for en alvorlig snak med hvem end der kom på udtrykket Slept like a baby. Hvem er du? Hvem er disse babyer du kender? Hvorfor sover de så godt? Hvorfor vågner dine reference-babyer ikke hver gang man hoster/de prutter/der kører en bil forbi/de skifter søvnfase/hvert tiende minut? Jeg er lige dele misundelig og forundret. Eller. Nej. Den er 80/20.
  • Da jeg var yngre forstod jeg aldrig de der likørflasker i Anton Berg æskerne. Så blev jeg mor. Nu er de min største kærlighed. Sprut og chokolade i én og samme indpakning. Jeg håber, at hvem end der kom op med dén ide, fik både lønforhøjelse, forlænget ferie og kage i kantinen, lige på stedet.
  • Jeg er ved at læse Charlie Hotel Oscar Kilo af Maise Njor og Camilla Stockmann. Hvilket gør at jeg konstant har Foxtrot Unicorn Charlie Kilo med Bloodhound Gang på hjernen. Et soundtrack der giver et frisk pust til babyboblen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår kommer de voksne?