Lavpraktisk, langsom livsstil

En lille smule Jesus, en lille smule yoga

Der sker noget ude på landet. Noget, de ikke har i byen.

For eksempel går jeg hver mandag til yoga i det gamle missionshus. Missionshuset tilhørte i gamle dage Indre Mission, men er nu købt af et par lokale, der bl.a. udlejer det til fester, konfirmationer – og yoga. Mandag, tirsdag og torsdag. Herude er det gamle missionshus dermed blot et venue og det var derfor ikke før til aftenens yoga-session, at det gik op for mig, hvor tværkulturel en oplevelse det er, det her med at dyrke yoga i et gammelt missionshus.

Ud af højtalerne strømmede messende indisk, mens jeg fra min ‘hund med hovedet nedad’ fæstnede blikket på et billede af den gamle hovedgade, bag prædikestolen – og i øvrigt ved siden af de tre store, blå IKEA sække med yoga-klodser og bælter, som instruktøren slæber ind ad døren hver mandag kl 17:57.

Yoga, Jesus, IKEA. Spiritualitet, religion, kultur. I tilfældig forening i en landsby midt i Jylland.

Det ser du ikke i byen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lavpraktisk, langsom livsstil